Grafica & Design Tulcea

Grafica Tulcea, logo-ul reprezintă pentru o firmă “prima impresie”, este identitatea vizuală care va apărea atât pe documentele firmei (cărti de vizită, foi cu antet, cataloage de prezentare), pe orice material de vânzare, de la ambalajul de produs până la factura personalizată cât și pe materiale promoționale destinate oricărei campanii publicitare. Din acest motiv, logo-ul trebuie să reprezinte atât prin culori cât și prin mesajul transmis ideile și direcțiile de dezvoltare ale companiei.

Suntem specializați în logo design, branding, corporate identity (creare siglă firmă, design cărți de vizită, mape de prezentare, CD-uri de prezentare, foi cu antet, broșuri, cataloage, manual de brand, flyere, semnătură e-mail). Fie că dorești un logo simplu care să reprezinte numele companiei, fie un logo complex, îți stăm la dispoziție cu variante grafice nelimitate pentru alegerea soluției potrivite.

Materiale promotionale sunt elemente adresate clienţilor şi reprezintă afacerea ta. Ele promovează afacerea în mediul în care sunt folosite. Au o mare varietate, realizam design grafic pentru: mape de prezentare, cărţi de vizită, coli cu antet, plicuri, pliante, flyere, broşuri, cataloage, afişe, bannere, pixuri personalizate, tricouri, ambalaje, plase etc.